El Casal dels Infants

El Casal dels Infants és una associació. Es va constituir el novembre de 1982 a Barcelona per tal de començar a desenvolupar les seves activitats, ja a l’any 1983.

Concentrem esforços en els barris més vulnerables (a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Salt, Tarragona i el Marroc) per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social i les comunitats on viuen, afavorint la transformació social des de l’entorn proper a través d’un projecte compartit que contempla:

l’acció social (en clau d’educació, treball i família, i atenció a noves necessitats)
la incidència política i la sensibilització
i la promoció de la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu, en pro de l’objectiu d’assolir una societat cohesionada: més justa i equilibrada.

Actualment l’entitat articula la consecució dels seus objectius a través de 5 línies de treball (Suport Social a Infants i Famílies, Suport al Procés Escolar, Integració de Joves en Risc, Formació i Inserció Social i Laboral i Reforç de la Comunitat) i 41 projectes.

Pensem que les dificultats i limitacions d’una part dels membres de la nostra societat és una responsabilitat col·lectiva i per tant volem contribuir a la transformació activa d’aquesta societat per tal que pugui esdevenir progressivament més justa i equilibrada.

Trobareu més informació sobre l’entitat a http://www.casaldelsinfants.org

Deixa un comentari

Blog Stats

  • 3.220 hits